رییس جمهور Options

صفحه‌هایی که از یادکرد وب با پارامتر وضعیت پیوند استفاده می‌کنند

ساده‌زیستی، ‌ مواضع انقلابی، روحیه جهادی و بکارگیری جوانان در رده‌های گوناگون مدیریتی را از دیگر کارهای تحسین برانگیز دولت خواندند.

مهدی کروبی ملقب به «شیخ اصلاحات» که همچنان در حبس خانگی است، از عبدالناصر همتی حمایت کرده، در خانه‌اش رای داد.[۱۴۳]

 پرتغال: مارسلو ربلو د سوسا، رئیس جمهور پرتغال با ارسال پیامی خطاب به سید ابراهیم رییسی ، از سوی خود، مردم و دولت پرتغال، تحلیف رییس جمهور جدید کشورمان را تبریک گفت و برای ایشان در پیشبرد مسئولیت مهمی که بر عهده ایشان گذاشته شده، آرزوی موفقیت کرد و تعهد پرتغال به توسعه مستمر روابط بین دو کشور را مورد تاکید قرار داده و ابراز اطمینان کرد که این امر به نفع هر دو ملت خواهد بود.[۱۹۲]

↑ ««علیرضا زاکانی» در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم ثبت نام کرد». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۱-۰۵-۱۵.

نارضایتی‌ها از عملکرد نظام جمهوری اسلامی و جناح‌های آن به اندازه‌ای گسترده‌است که به گفتهٔ رادیو فردا، تأثیر آن بر میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰، مقامات نظام را نگران کرده‌است؛[۲۹] برخی از مسئولان جمهوری اسلامی از جمله عبدالرضا رحمانی، حسام‌الدین آشنا، محمود صادقی و حسن غفوری‌فرد مشارکت ۲۰ درصدی در انتخابات ۱۴۰۰ را هم کافی دانسته‌اند.[۳۰][۳۱][۳۲][۳۳] علی خامنه‌ای دو روز پیش از انتخابات در سخنرانی تلویزیونی خود، به تردید برخی از قشرهای ضعیف و محروم جامعه برای شرکت در انتخابات اشاره کرد.

همچنین پلیس امنیت، پلیس فتا و اطلاعات سپاه نهادهای دیگری هستند که گفته شده در این زمینه هشدار داده‌اند.[۱۱۳]

شماری از ایرانیان در برخی کشورها از جمله، بریتانیا، استرالیا، نیوزیلند، فرانسه، ترکیه و آلمان در روز رأی‌گیری با حضور مقابل شعبه‌های رأی‌گیری، به افرادی که برای رای دادن به داخل ساختمان اخذ رای می‌رفتند اعتراض کردند و خواستار تحریم انتخابات شدند.[۱۵۰][۱۵۱]

↑ «سالی که گذشت، سال بد بود». رادیو فردا. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ مارس ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۳-۲۴.

رئیس‌جمهور ایران (۱۴۰۳–۱۴۰۰) • رئیس قوه قضائیه (۱۴۰۰–۱۳۹۷) • نماینده مجلس خبرگان رهبری (۱۴۰۳–۱۳۸۵)

 نیجریه: دفتر شیخ زاکزاکی، رهبر جنبش شیعیان نیجریه، حضور گسترده ایرانیان در انتخاب سید ابراهیم رئیسی به عنوان هشتمین رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

نظارت بر تأیید صلاحیت داوطلبان و انتخابات به عهدهٔ شورای نگهبان بود. شورای نگهبان از ۵ روز دوم مهلت قانونی خود نیز استفاده کرد و ظرف ۹ روز به صلاحیت داوطلبان رسیدگی کرد.

مقامات رییس جمهور ایرانی میزان استقبال مردم از انتخابات را رضایتبخش اعلام کردند.[۱۴۳]

↑ «ثبت‌نام احمدی‌نژاد در انتخابات ۱۴۰۰؛ تنش و درگیری هنگام ورود به وزارت کشور». بی‌بی‌سی فارسی. ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *